Zeolit
Zeolit
3 590 Ft

Zeolit

teszt

A zeolit egy olyan természetes eredetű intelligens kozmetikai anyag, ami ragyogó bőr- és hajvédő tulajdonságokkal rendelkezik.
Antioxidáns hatású, véd a képernyők által kibocsátott ún. "kék fény" ellen, és eltávolítja a méreganyagokat, nehézfémeket is a bőrből.

Raktáron
3 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Antioxidáns hatás

Normál körülmények között a szervezetünk olyan anyagokat termel, amelyek eltávolítják a szabad gyököket. Stressz, túlzott napozás, füst és szennyező anyagok hatására szervezetünkben feleslegben képződik szabad gyökök,
amelyeket kívülről történő beavatkozással feltétlenül inaktiválni kell.
A szabad gyökök elleni küzdelemben egyes antioxidáns élelmiszerek és kozmetikumok egyaránt segítségünkre vannak, utóbbi esetben pedig a zeolit ​​innovatív antioxidáns összetevő.
Az ásvány a kationcserélő képességének köszönhetően felfogja és semlegesíti a szabad gyököket, megakadályozva, hogy károsítsák a szervezet sejtjeit.
A klinoptilolit zeolit ​​ezért nagyon hasznos összetevőnek bizonyult a kozmetikumokban, amelyek célja, hogy megvédjék a bőrt az oxidatív folyamatoktól. Segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését és a hajhullást.

Védelem a képernyők által kibocsátott kék fény ellen

Úgy tűnik, hogy a számítógép, képernyők és okostelefonok kék fénye serkenti a melatonin termelődését és felgyorsítja az oxidációt, ezért a túlzott kék fény felelős a sötét foltok, idő előtti öregedés és a ráncok megjelenéséért.
A zeoliton végzett vizsgálatok kimutatták, hogy ez az ásvány képes megelőzni az ilyen károsodásokat. A környezetbe kibocsátott egyes radionuklidok megkötésével képes megvédeni a bőrt a kék fény (de más sugárzások) hatásától is.
Ezenkívül védőhatást is fejt ki a haj ellen: a sugárzás is károsítja, ami szárazzá, fénytelenné és törékennyé teszi.

Védelem a méreganyagok ellen

A bőr mindig számos agresszív tényezőnek van kitéve. A légkörben jelen lévő nehézfémek, por, méreganyagok és sok más anyag folyamatosan veszélyezteti a bőrt.
A ROSACEART által forgalmazott klinoptilolit zeolit ​​képes eltávolítani a mérgező anyagokat a szervezetből, így csökkenti a bőrpír, irritáció, allergia és ekcéma kockázatát.
A méregtelenítő hatású zeolit ​​megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, mert felszívja a méreganyagokat, szmogrészecskéket és gázokat. Így a bőr és a haj egészségesebb és fényesebb lesz.
Ugyanakkor a zeolit ​​a toxinok eltávolítása mellett remineralizáló hatással is rendelkezik.

Adatok
Kinek ajánlott
nőknek, férfiaknak, kamaszoknak
Bőrtípusok
minden bőrtípus, az érzékeny bőrt is beleértve
Felhasznált alapanyagok
vegán
Illatanyag
hozzáadott illatanyag mentes
Kiszerelés
60 ml
ÖSSZETEVŐK

INGREDIENTS:

ZEOLITE

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!