Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

Kulcsár Marianna vagyok, a Rosaceart-termékek megálmodója, tervezője és készítője.

Termékeimhez bátran adom a nevemet és az arcomat, hiszen a hónapokon át tartó tervezési és tesztelési folyamatnak köszönhetően a legutolsó grammig precízen és alaposan, de legfontosabb, hogy csupa szeretettel készültek.

Manapság egyre több embernek érzékeny a bőre. Van, akinek születésétől fogva, és van, akié különböző okokból kifolyólag azzá vált - ahogy az én bőröm is. A Rosaceart natúrkozmetikumok ezt a bőrtípust hivatott ápolni.

Organikus vajak, bio olajok, kivonatok, illóolajok és értékes vitaminok segítségével nemcsak nyugtatják, hanem erősítik is a bőrt, hogy a napi kihívásokkal, stresszel, környezetszennyezéssel szemben ellenállóbb legyen. Ugyanakkor nemcsak a felhasznált alapanyagok minőségére, hanem mennyiségére is nagy hangsúlyt fektetek, hiszen az érzékeny bőrű személyek különböző problémái gyors és hatékony megoldást kívánnak.

A Rosaceart a pirosodásra hajlamos bőrről kapta a nevét, és a termékskála első termékei valóban ennek a bőrtípusnak készültek. Azonban a felhasznált alapanyagok komplett arcápolási rutint tesznek lehetővé a száraz és zsíros bőrűek részére éppúgy, mint a viszketős, problémás, pattanásos bőrűek számára.

A paletta a babaápolási termékekkel együtt teljes, hiszen az újszülöttek, csecsemők bőre a legérzékenyebb. A nekik szóló termékek hipoallergének, irritációmentesek, ezáltal maximális ápolást nyújtanak - a legbiztonságosabban.

A kéz- és testápolási termékek bőrnyugtató, hidratáló és regeneráló komponensekkel szélesítik a termékskálát, ahol különös hangsúlyt helyeztem az anti ageing és bőrfeszesítő termékek minőségére és hatékonyságára.

A forgalomba hozatal előtt minden egyes terméket érzékeny bőrű önkénteseken (férfiakon és nőkön) teszteltem, így a krémek eredményességéről már több pozitív visszajelzést is kaptam. A babaápolási termékeket a saját unokám pihepuha bőrén próbáltam ki először, jó szívvel merem hát más anyukák, kismamák és nagymamák számára is ajánlani.

Büszkén vallom, hogy termékeim a készítés első fázisától a csomagolás és címkézés utolsó fázisáig 100%-ban frissen, manufakturális körülmények között készülnek. Kőolajszármazékot, paraffint nem tartalmaznak, a bőrtisztító termékek SLS-, SLES- és károsanyag-mentesek. Ezek után természetes, hogy a nemzetközi és hazai követelményeknek is megfelelő, a natúrkozmetikumokban engedélyezett emulgeáló- és tartósítószereket használom, melynek értelmében a termékek csupán egy évig őrzik meg szavatosságukat.

A legnagyobb kihívást talán a csomagolás kiválasztása jelentette, hiszen mindenképpen környezetbarát megoldásban gondolkodtam. Végül nagy örömömre ez a kérdés is megoldódott, olyan újrahasznosítható PET-flakonokat, üvegtégelyeket és alutubusokat találtam, melyeket használat után nyugodtan a szelektív hulladékgyűjtőbe dobhatsz, vagy kedved szerint felhasználhatod őket valami más tárolására.

Krémezd magad boldogan, legyen egészséges és csodaszép bőröd!

Keresés