Be strong vadgesztenyekrém

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Baté Lászlóné
2022.03.11
Tavaly szeptemberben egy "Csak a mentes" fesztiválon találkoztam a márkával és az ott kapott ajánlások alapján kezdtem el használni a krémet, a micellás vizet és a maszkot. Évek óta küszködtem a rosaceaval. Az arcom tele volt értágulatokkal, gyulladt göbökkel, hólyagokkal... Sok orvos által felírt krémet használtam, de nem segített, ezért keresni kezdtem a natúr kozmetikumokat, többet kipróbáltam de tartós javulást nem értem el. Sokszor alig mertem emberek közé menni. A vadgesztenye krémet fél éve használom és az arcbőröm látványosan javult. A pirosság, az értágulatok szinte teljesen eltűntek és a gyulladásos göbök területe illetve a fellángolás gyakorisága is jelentősen csökkent. Ilyen javulást még semmilyen eddigi kezeléssel nem sikerült elérni! Köszönöm!
Előnyök: Az értágulatok es a pirosság csökkentek, a gyulladásos, göbös területek is csak kis mértékben jönnek elő és rövid idő alatt gyógyulnak.
Hátrányok: Nem tapasztaltam semmilyen hátrányt.
Borisz Babett
2022.03.10
papulopusztuláris rosáceám van.
Előnyök: Nagyon könnyű,hamar beszívódik.kellemes selymes lesz utána a bőröm.és a rosaceas arcom is bírja!nem kell belőle sok,sokáig elég.
Rusz Bettina
2022.01.18
Ajándékba kaptam, de mindenképp rendelek még belőle, ha elfogy! Az általában száraz arcbőrömet azonnal rendbe rakta!
Előnyök: Mélyen hidratál, főleg a téli időszakban nyújt nagy segítséget számomra. Imádom, hogy nem zsíros, nem tapad az arcom tőle, mégis ápol.
Hátrányok: nincs
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza