Átlagos értékelés:
4.8 (4 vélemény)
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Czink Vivien
2023.01.27
Problémáim voltak az arcbőrömmel erősen gyulladt pattanásaim és sokszor száraz,hámló arcbőrömre ajánlotta Mariann a Blissful days arckrémet. Csodát tett az arcbőrömmel, a pattanások gyönyörűen eltűntek, hegesedés minden egyéb probléma nélkül. Felvitele egyszerű, könnyen kenhető és nem hagy nehéz érzést az arcomon. Illata nagyon szolid, kellemes. A mindennapi arcápolási rutinom része lett. Mindezek mellett szakmai segítséget kaptam és bátran bizalommal fordulhatok kérdéseimmel Mariannhoz. Szívből ajánlom mindenkinek!
Előnyök: Problémáim voltak az arcbőrömmel erősen gyulladt pattanásaim és sokszor száraz,hámló arcbőrömre ajánlotta Mariann a Blissful days arckrémet. Csodát tett az arcbőrömmel, a pattanások gyönyörűen eltűntek, hegesedés minden egyéb probléma nélkül. Felvitele egyszerű, könnyen kenhető és nem hagy nehéz érzést az arcomon. Illata nagyon szolid, kellemes. A mindennapi arcápolási rutinom része lett. Mindezek mellett szakmai segítséget kaptam és bátran bizalommal fordulhatok kérdéseimmel Mariannhoz. Szívből ajánlom mindenkinek!
Dóra
2022.10.01
Már egy pár hete használom a krémet, a hatása viszont már az első napok után szemmel látható. A bőröm sokkal szebb a használata óta, mitesszerek száma / mérete jelentősen csökkent illetve pattanás azóta nem is jelent meg rajta!!
Előnyök: Gyors hatás, szinte az első használatakor érezhető, ténylegesen segít a pattanások kialakulásának megelőzésében. Az elmúlt években sokféle krémet kipróbáltam, viszont ez a termék az ami tényleg és gyorsan segített is a bőröm állapotán!
Bátran ajánlom mindenkinek, én biztos, hogy újra és újra megrendelem :)
Barbara
2022.08.03
Ez a krém egy csoda. Nagyon sima és szép lesz tőle a bőröm. Rögtön szerelem lett mindig újra és újra fogom venni!️
Előnyök: Segít a pattanások és zsírosodás megelőzésében, a bőröm feszes, puha es szinte tökéletes lett használata után!
Kertész Judit
2022.01.27
Semleges, natúr illata van, nem erős parfümös. Érdekesen kifeheredik, más állagúvá válik, miközben a bőrbe masszírozom. Nem szárít, de nem is zsírosodik a bőr tőle, kellemes érzetet ad. Várom a hosszú távú hatásait. Nem hagy semmilyen foltot, maradványt a bőrön.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza